چندین دستور پخت مربا آلبالو ( به انگلیسی : Sour Cherry jam) وجود دارد. و هر خانمی به روش خودش می پزد. در اینجا طرز تهیه مربا آلبالو با دستور پخت خارجی و تست شده آن را به شما آموزش می دهیم. همچنین خوب است بدانید که آلبالو سرشار از ویتامین هاى A ، B ، D و C است. موادى مانند منیزیم، كلسیم و آهن زیادی دارد و كمى هم داراى سدیم، پتاسیم، روى و فسفر است.
درست کردن مربای آلبالو
جدول ارزش غذایی آلبالو
کالری 77
چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 4.7 میلی گرم 0٪
پتاسیم 268.2 میلی گرم 7٪
کربوهیدرات 19 گرم 6٪
فیبر 2.5 گرم 10٪
شکر 13 گرم
پروتئین 1.6 گرم 3٪
ویتامین آ 39٪
ویتامین سی 25٪
کلسیم 2٪
آهن 2٪
ویتامین دی 0٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 3٪
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو
- 3 فنجان گیلاس تازه خرد شده
- 1/2 فنجان آب سیب
- 2 قاشق چای خوری آب لیمو
- 2 بسته پودر پکتین ( ژلاتین ) میوه
- 3 فنجان شکر سفید
روش پخت مربای آلبالو
هسته آلبالوها را گرفته و در ظرفی بریزید. سپس شکر را لایه لایه بین آلبالو ها ریخته و بگذارید نصف روز در یخچال بماند.
سپس آن را روی شعله متوسط قرار داده و آب سیب، آب لیمو و پودر پکتین میوه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
مراقب باشید بعد از جوش آمدن سر نرود. بعد از 45 دقیقه مربا می پزد. آن را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود. و سپس در شیشه بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
نکته آشپزی:
اگر می خواهید همزمان شربت آلبالو را بگیرید، می توانید به مقدار نصف لیوان آب از اول به آلبالو اضافه کنید و قبل از برداشتن مربا از روی شعله شربت آن را جدا کنید و بگذارید خود مربا غلیظ شود.