
مربای زردآلو ( به انگلیسی : Apricot jam ) یکی از مرباهایی است که برای میهمانی و پذیرایی تهیه می کنند. زردآلو سرشار از ویتامین های A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند.
درست کردن مربای زردآلو
جدول ارزش غذایی زردآلو
کالری ۷۵
چربی ۰٫۶ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰ گرم ۰٪
چربی روان ۰٫۱ گرم
چربی اضافی چربی ۰٫۳ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۱٫۶ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۴۰۱٫۴ میلی گرم ۱۱٪
کربوهیدرات ۱۷ گرم ۵٪
فیبر ۳٫۱ گرم ۱۲٪
قند ۱۴ گرم
پروتئین ۲٫۲ گرم ۴٪
ویتامین آ ۵۹٪
ویتامین سی ۲۵٪
کلسیم ۲٪
آهن ۳٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۳٪
مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو
- ۱ کیلوگرم زردآلو شسته شده و نصف شده
- ۱ عدد لیمو کوچک
- ۲۵۰ میلی لیتر آب
- ۱ کیلوگرم شکر
- ۱ قالب کره
روش پخت مربای زردآلو
زردآلو، آب لیمو و آب را در یک ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا به آرامی به جوش بیاید.
سپس شعله را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد.
سپس از روی شعله بردارید، شکر و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس دوباره به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد.
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و بعد در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی