
مربای انجیر ( به انگلیسی : Fig jam ) یکی از انواع مرباهاست که فوق العاده خوشمزه است و خواص درمانی دارد. انجیر منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A ، B و C است. انجیر سرشار از پتاسیم و تأمین کننده سلامت کودکان ضعیف است و برای بی اشتهایی مفید است.
درست کردن مربای انجیر
جدول ارزش غذایی انجیر
کالری ۲۷۹
چربی ۰٫۳ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰٫۱ گرم ۰٪
چربی غلیظ ۰٫۱ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۲٫۶ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۲۵۳٫۲ میلی گرم ۷٪
کربوهیدرات ۷۳ گرم ۲۴٪
پروتئین ۱ گرم ۲٪
ویتامین آ ۱٪
ویتامین سی ۴٪
کلسیم ۶٪
آهن ۳٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۶٪
مواد لازم برای تهیه مربای انجیر
- ۲ کیلوگرم انجیر سبز یا بنفش، خرد شده
- ۱ و ۱/۲ فنجان شکر
- ۱/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- ۱/۲ فنجان آب
روش پختن مربای انجیر
در یک ظرف بزرگ انجیر خرد شده را با شکر بریزید و بگذارید یک ربع بماند تا شکر به خورد انجیر برود و آب آن دربیاید. آب لیمو و آب را اضافه کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه بگذارید تا انجیرها خوب بپزد.
سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. بعد از آن در شیشه ریخته و در جای خنک بگذارید.
نکته آشپزی:
بعد از اینکه از روی حرارت برمی دارید چیزی درب ظرف نگذارید چون عرق می کند و مربا کپک میزند.
بعد از اینکه در شیشه ریختید، شیشه را سرخالی بگذارید.
می توانید برای بهتر شدن عطر آن، هل سالم در مربا بریزید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی