
چندین دستور پخت مربا آلبالو ( به انگلیسی : Sour Cherry jam) وجود دارد. و هر خانمی به روش خودش می پزد. در اینجا طرز تهیه مربا آلبالو با دستور پخت خارجی و تست شده آن را به شما آموزش می دهیم. همچنین خوب است بدانید که آلبالو سرشار از ویتامین هاى A ، B ، D و C است. موادى مانند منیزیم، کلسیم و آهن زیادی دارد و کمى هم داراى سدیم، پتاسیم، روى و فسفر است.
درست کردن مربای آلبالو
جدول ارزش غذایی آلبالو
کالری ۷۷
چربی ۰٫۵ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰٫۱ گرم ۰٪
چربی روان ۰٫۱ گرم
چربی غلیظ ۰٫۱ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۴٫۷ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۲۶۸٫۲ میلی گرم ۷٪
کربوهیدرات ۱۹ گرم ۶٪
فیبر ۲٫۵ گرم ۱۰٪
شکر ۱۳ گرم
پروتئین ۱٫۶ گرم ۳٪
ویتامین آ ۳۹٪
ویتامین سی ۲۵٪
کلسیم ۲٪
آهن ۲٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۳٪
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو
- ۳ فنجان گیلاس تازه خرد شده
- ۱/۲ فنجان آب سیب
- ۲ قاشق چای خوری آب لیمو
- ۲ بسته پودر پکتین ( ژلاتین ) میوه
- ۳ فنجان شکر سفید
روش پخت مربای آلبالو
هسته آلبالوها را گرفته و در ظرفی بریزید. سپس شکر را لایه لایه بین آلبالو ها ریخته و بگذارید نصف روز در یخچال بماند.
سپس آن را روی شعله متوسط قرار داده و آب سیب، آب لیمو و پودر پکتین میوه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
مراقب باشید بعد از جوش آمدن سر نرود. بعد از ۴۵ دقیقه مربا می پزد. آن را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود. و سپس در شیشه بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
نکته آشپزی:
اگر می خواهید همزمان شربت آلبالو را بگیرید، می توانید به مقدار نصف لیوان آب از اول به آلبالو اضافه کنید و قبل از برداشتن مربا از روی شعله شربت آن را جدا کنید و بگذارید خود مربا غلیظ شود.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی