طرز تهیه اسلایس کنجد

اسلایس کنجد

اسلایس کنجد یکی از انواع شیرینی جات مقوی و پرکالری است. چربی آن از نوع خوب است و قند پایینی دارد و می تواند میان وعوه خوبی برای کودکان باشد.

درست کردن اسلایس کنجد

اسلایس کنجد

مواد لازم برای تهیه اسلایس کنجد

  • کره 90 گرم
  • پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • شکر 4 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 175 گرم
  • مغز تخمه کدو حلوایی 2/1 پیمانه
  • مارمالاد زرد آلو 1/4 پیمانه
  • کنجد تست شده 2 قاشق سوپخوری
  • قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
  • آب 1 قاشق سوپخوری

دستور تهیه اسلایس کنجد

قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر کنید تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید ( فر از پایین روشن شود ). قالب چهار گوش را چرب کرده کنار بگذارید.

کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید.

حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید.

قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا اسلایس پخته شود.

سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا کنید و در ظرف بچینید.

شما می توانید در اسلایس از مغزهای دیگر هم استفاده کنید.

اسلایس کنجد و مغز

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!