
مربای تمشک ( به انگلیسی : Raspberry jam ) دقیقا شبیه مربای توت فرنگی پخته می شود با این تفاوت که مدت زمان کمتری نیاز دارد. این مربا بسیار خوشمزه و کمی ملس است. دستور پخت مربا تمشک خارجی را به شما یاد می دهیم.
درست کردن مربای تمشک
جدول ارزش غذایی تمشک
کالری ۶۵
چربی ۰٫۸ گرم ۱٪
چربی اشباع ۰ گرم ۰٪
۰٫۵ گرم چربی غیر اشباع
چربی غلیظ ۰٫۱ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۱٫۲ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۱۸۵٫۷ میلی گرم ۵٪
کربوهیدرات ۱۵ گرم ۵٪
فیبر ۸ گرم ۳۲٪
شکر ۵ گرم
پروتئین ۱٫۵ گرم ۳٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 53٪
کلسیم ۳٪ آهن ۴٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۶٪
مواد لازم برای تهیه مربای تمشک
- تمشک ۱ کیلوگرم
- آب ۱ عدد لیمو
- قند یا شکر ۱ کیلوگرم
روش تهیه مربای تمشک
قبل از شروع، شیشه های خود را بشویید و خشک کنید و یک ساعت در فریزر قرار داده و آن را خنک کنید.
نیمی از تمشک را در ظرفی ریخته و آب لیمو را اضافه کنید. سپس روی حرارت گذاشته و بگذارید ۵ دقیقه بپزد. سپس آن را در صافی ریخته و با قاشق آن را له کنید و آب آن را جدا کنید.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و بعد از آب شدن شکر، تمشک های باقی مانده را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کمی نمک در آن بریزید و اگر نیاز به پخت بیشتری داشت یک دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید. بعد تمشک های پخته له شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس بگذارید سرد شود. در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
این مربا حدود یکسال در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی