
گز آردی سوغات مخصوص اصفهان است و در کشورهای اروپایی و آمریکایی شناخته شده است و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. در این آموزش یاد می گیرید که چطور در منزل گز آردی تهیه کنید.
درست کردن گز آردی
مواد لازم برای تهیه گز آردی
- شکر ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۱/۴ پیمانه
- گلوکز ۱/۴ پیمانه
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- پسته خام ۵۰ گرم
روش پختن گز آردی
سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
شکر و گلاب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
گلوکز را اضافه کنید. ۵ دقیقه هم بزنید. بعد ۱ قاشق از مواد را به سفیده اضافه کنید خوب هم بزنید تا دمای سفیده بالا رود.
سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
باید اینقدر با همزن برقی هم بزنید تا مواد سفت شوند.
وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید.
صبر کنید تا مواد کمی سرد شود. روی سطح کار آرد بریزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی
این مطلب را به اشتراک بگذارید