طرز تهیه مربای آلبالو

مربای آلبالو

چندین دستور پخت مربا آلبالو ( به انگلیسی : Sour Cherry jam) وجود دارد. و هر خانمی به روش خودش می پزد. در اینجا طرز تهیه مربا آلبالو با دستور پخت خارجی و تست شده آن را به شما آموزش می دهیم. همچنین خوب است بدانید که آلبالو سرشار از ویتامین هاى A ، B ، D و C است. موادى مانند منیزیم، كلسیم و آهن زیادی دارد و كمى هم داراى سدیم، پتاسیم، روى و فسفر است.

درست کردن مربای آلبالو

جدول ارزش غذایی آلبالو

خواص آلبالو

کالری 77
چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 4.7 میلی گرم 0٪
پتاسیم 268.2 میلی گرم 7٪
کربوهیدرات 19 گرم 6٪
فیبر 2.5 گرم 10٪
شکر 13 گرم
پروتئین 1.6 گرم 3٪
ویتامین آ 39٪
ویتامین سی 25٪
کلسیم 2٪
آهن 2٪
ویتامین دی 0٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 3٪

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

  • 3 فنجان گیلاس تازه خرد شده
  • 1/2 فنجان آب سیب
  • 2 قاشق چای خوری آب لیمو
  • 2 بسته پودر پکتین ( ژلاتین ) میوه
  • 3 فنجان شکر سفید

روش پخت مربای آلبالو

هسته آلبالوها را گرفته و در ظرفی بریزید. سپس شکر را لایه لایه بین آلبالو ها ریخته و بگذارید نصف روز در یخچال بماند.

سپس آن را روی شعله متوسط قرار داده و آب سیب، آب لیمو و پودر پکتین میوه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

مراقب باشید بعد از جوش آمدن سر نرود. بعد از 45 دقیقه مربا می پزد. آن را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود. و سپس در شیشه بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکته آشپزی:

اگر می خواهید همزمان شربت آلبالو را بگیرید، می توانید به مقدار نصف لیوان آب از اول به آلبالو اضافه کنید و قبل از برداشتن مربا از روی شعله شربت آن را جدا کنید و بگذارید خود مربا غلیظ شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!