طرز تهیه مربای آلبالو

مربای آلبالو

چندین دستور پخت مربا آلبالو ( به انگلیسی : Sour Cherry jam) وجود دارد. و هر خانمی به روش خودش می پزد. در اینجا طرز تهیه مربا آلبالو با دستور پخت خارجی و تست شده آن را به شما آموزش می دهیم. همچنین خوب است بدانید که آلبالو سرشار از ویتامین هاى آ، ب، د و ث است. موادى مانند منیزیم، كلسیم و آهن زیادی دارد و كمى هم داراى سدیم و پتاسیم و روى و فسفر است.

درست کردن مربای آلبالو

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

3 فنجان گیلاس تازه خرد شده
1/2 فنجان آب سیب
2 قاشق چای خوری آب لیمو
2 بسته پودر پکتین میوه
3 فنجان شکر سفید

جدول ارزش غذایی آلبالو

خواص آلبالو

کالری 77
چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 4.7 میلی گرم 0٪
پتاسیم 268.2 میلی گرم 7٪
کربوهیدرات 19 گرم 6٪
فیبر 2.5 گرم 10٪
شکر 13 گرم
پروتئین 1.6 گرم 3٪
ویتامین A 39٪ ویتامین C 25٪
کلسیم 2٪ آهن 2٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 3٪

روش پخت مربای آلبالو

هسته آلبالوها را گرفته و در ظرفی بریزید. سپس شکر را لایه لایه بین آلبالو ها ریخته و بگذارید نصف روز در یخچال بماند. سپس آن را روی شعله متوسط قرار داده و آب سیب، آب لیمو و پودر پکتین میوه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. مراقب باشید بعد از جوش آمدن سر نرود. بعد از 45 دقیقه مربا می پزد. آن را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود. و سپس در شیشه بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکته آشپزی:
اگر می خواهید همزمان شربت آلبالو را بگیرید، می توانید به مقدار نصف لیوان آب از اول به آلبالو اضافه کنید و قبل از برداشتن مربا از روی شعله شربت آن را جدا کنید و بگذارید خود مربا غلیظ شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی