طرز تهیه مربای تمشک

مربا تمشک

مربای تمشک ( به انگلیسی : Raspberry jam ) دقیقا شبیه مربای توت فرنگی پخته می شود با این تفاوت که مدت زمان کمتری نیاز دارد. این مربا بسیار خوشمزه و کمی ملس است. دستور پخت مربا تمشک خارجی را به شما یاد می دهیم.

درست کردن مربای تمشک

جدول ارزش غذایی تمشک

جدول ارزش غذایی تمشک

کالری 65
چربی 0.8 گرم 1٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
0.5 گرم چربی غیر اشباع
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 1.2 میلی گرم 0٪
پتاسیم 185.7 میلی گرم 5٪
کربوهیدرات 15 گرم 5٪
فیبر 8 گرم 32٪
شکر 5 گرم
پروتئین 1.5 گرم 3٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 53٪
کلسیم 3٪ آهن 4٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 6٪

مواد لازم برای تهیه مربای تمشک

  • تمشک 1 کیلوگرم
  • آب 1 عدد لیمو
  • قند یا شکر 1 کیلوگرم

روش تهیه مربای تمشک

قبل از شروع، شیشه های خود را بشویید و خشک کنید و یک ساعت در فریزر قرار داده و آن را خنک کنید.

نیمی از تمشک را در ظرفی ریخته و آب لیمو را اضافه کنید. سپس روی حرارت گذاشته و بگذارید 5 دقیقه بپزد. سپس آن را در صافی ریخته و با قاشق آن را له کنید و آب آن را جدا کنید.

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و بعد از آب شدن شکر، تمشک های باقی مانده را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کمی نمک در آن بریزید و اگر نیاز به پخت بیشتری داشت یک دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید. بعد تمشک های پخته له شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس بگذارید سرد شود. در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

این مربا حدود یکسال در یخچال قابل نگهداری است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!