طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربا توت فرنگی

مربای توت فرنگی ( به انگلیسی : Strawberry jam ) یکی از پر طرفدارترین مربا های در جهان است. بسیار خوش عطر و خوشمزه و خوش خوراک است. توت فرنگی چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می نماید. این میوه جزء 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد. توت فرنگی از انواع مواد غذایی کم کالری و سرشار از فیبر و ویتامین های مفید در دوران بارداری است.

جدول ارزش غذایی توت فرنگی

جدول ارزش غذایی توت فرنگی

کالری 49
کل چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
چربی غیر اشباع 0.2 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 1.5 میلی گرم 0٪
پتاسیم 232.6 میلی گرم 6٪
کل کربوهیدرات 12 گرم 4٪
فیبر غذایی 3 گرم 12٪
شکر 7 گرم
پروتئین 1 گرم 2٪
ویتامین A 0٪ ویتامین C 149٪
کلسیم 2٪ آهن 3٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 4٪

درست کردن مربای توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

1 کیلوگرم توت فرنگی تازه
1 کیلوگرم شکر
1/4 فنجان آب لیمو

روش تهیه مربای توت فرنگی

در یک کاسه توت فرنگی های شسته شده را ریخته و با شکر و آب لیمو مخلوط کنید و بگذارید شکر کامل آب شود. سپس روی حرارت کم قرار دهید. حرارت را افزایش دهید تا به جوش بیاید. سپس به مدت 20 دقیقه بگذارید بپزد. بعد از آن از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی