طرز تهیه ‌باسلوق ژله ای

باسلوق ژله ای

‌باسلوق ژله ای یکی از انواع باسلوق است که فوق العاده خوشمزه است و برای میهمانی و به عنوان تنقلات می توانید تهیه کنید.

درست کردن باسلوق ژله ای

مواد لازم برای پختن باسلوق ژله ای

  • یک بسته پودر ژله لیمو یا پرتقال ( یا هر طعمی که دوست داشته باشید )
  • شکر 1 لیوان
  • نشاسته 1/2 لیوان
  • آب سرد 1/5 لیوان
  • گلاب 1/2 لیوان
  • آرد مقداری برای غلطاندن

روش پخت باسلوق ژله ای

ابتدا نشاسته را با آب حل کنید. سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم بزنید تا سفت شود و بجوشد.

سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریز یا سلفون بیندازید. مواد آماده شده را در ظرف ریخته و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید.

سپس از یخچال بیرون آورده با قالب های شیرینی قالب بزنید. و با چاقو برشهای لوزی شکل زده و در آرد یا پودر نارگیل غلطانیده و در ظرف سرو کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!