باسلوق ژله ای یکی از انواع باسلوق است که فوق العاده خوشمزه است و برای میهمانی و به عنوان تنقلات می توانید تهیه کنید.
درست کردن باسلوق ژله ای
مواد لازم برای پختن باسلوق ژله ای
- یک بسته پودر ژله لیمو یا پرتقال ( یا هر طعمی که دوست داشته باشید )
- شکر 1 لیوان
- نشاسته 1/2 لیوان
- آب سرد 1/5 لیوان
- گلاب 1/2 لیوان
- آرد مقداری برای غلطاندن
روش پخت باسلوق ژله ای
ابتدا نشاسته را با آب حل کنید. سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم بزنید تا سفت شود و بجوشد.
سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریز یا سلفون بیندازید. مواد آماده شده را در ظرف ریخته و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید.
سپس از یخچال بیرون آورده با قالب های شیرینی قالب بزنید. و با چاقو برشهای لوزی شکل زده و در آرد یا پودر نارگیل غلطانیده و در ظرف سرو کنید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید