مارمالاد از میوه، آب میوه و پوست میوه تشکیل شده و همراه با آب و شکر پخته می شود. مارمالاد توت فرنگی ( به انگلیسی: Strawberry marmalade ) نوعی مارمالاد است که در انگلیس تهیه می شود که از ژلاتین برای تهیه مارمالاد استفاده می کنند زیرا به آن قوام بهتری می بخشد و طعم بهتری هم دارد.
درست کردن مارمالاد توت فرنگی
جدول ارزش غذایی توت فرنگی
کالری 49
کل چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
چربی غیر اشباع 0.2 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 1.5 میلی گرم 0٪
پتاسیم 232.6 میلی گرم 6٪
کربوهیدرات 12 گرم 4٪
فیبر 3 گرم 12٪
شکر 7 گرم
پروتئین 1 گرم 2٪
ویتامین آ 0٪
ویتامین سی 149٪
کلسیم 2٪
آهن 3٪
ویتامین دی 0٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 4٪
مواد لازم برای پخت مارمالاد توت فرنگی
- 0.5 کیلو توت فرنگی
- 0.5 کیلو شکر
- 1 قاشق سوپ خوری آبلیمو ترش
- 1 قاشق چایخوری پودر نشاسته گندم
دستور پختن مارمالاد توت فرنگی
توت فرنگی را شسته و خشک کنید و بعد پوره کنید و در یک قابلمه با شکر مخلوط کنید. سه ساعت در یخچال بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر در پوره توت فرنگی حل شود.
بعد روی شعله گاز بگذارید تا قوام بیاید. اواخر پخت، آبلیمو را اضافه کنید. وقتی که قوام آمد پودر نشاسته گندم را روی آن بپاشید و بهم بزنید. ( نشاسته نقش ژلاتین یا پکتین Pectin را دارد ).
قابلمه را از روی حرارت بردارید. کمی که از داغی اولیه افتاد ولی هنوز داغ بود، مارمالاد را در یک شیشه بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه دمای آن کامل سرد شد، درب آن را گذاشته و برای مدتی استفاده کنید.