گز آردی سوغات مخصوص اصفهان است و در کشورهای اروپایی و آمریکایی شناخته شده است و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. در این آموزش یاد می گیرید که چطور در منزل گز آردی تهیه کنید.
درست کردن گز آردی
مواد لازم برای تهیه گز آردی
- شکر 1/2 پیمانه
- گلاب 1/4 پیمانه
- گلوکز 1/4 پیمانه
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
- پسته خام 50 گرم
روش پختن گز آردی
سفيده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
شکر و گلاب را روی حرارت ملايم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
گلوکز را اضافه کنید. 5 دقيقه هم بزنيد. بعد 1 قاشق از مواد را به سفيده اضافه کنيد خوب هم بزنید تا دمای سفيده بالا رود.
سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
بايد اينقدر با همزن برقی هم بزنيد تا مواد سفت شوند.
وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید.
صبر کنید تا مواد کمی سرد شود. روی سطح کار آرد بريزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید