مارمالاد هويج ( به انگلیسی : Carrot marmalade ) از مربا خوشمزه تر است و برای میهمانی پخته می شود.
درست کردن مارمالاد هویج
جدول ارزش غذایی هویج
هویج منبع غنی بتاکاروتن می باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیاد تر باشد، هویج نارنجی تر می شود.
بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است. بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد.
مواد لازم برای پخت مارمالاد هویج
- هويج 500 گرم
- شکر 500 گرم
- پودر ژلاتين 1/2 قاشق چای خوری
- گلاب 1/4 ليوان
- پودر هل 1 قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
- آبليمو 2 قاشق چای خوری
روش پختن مارمالاد هویج
هويج را پوست بکنيد و خرد کنيد و داخل قابلمه ای بريزيد.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهيد و 2 ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد هويج بپزد و نرم شود سپس با ميکسر هويج را پوره کنيد.
هويج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بريزيد، شکر را اضافه و مخلوط کنيد. پس از اينکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتين و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بريزيد و روی حرارت بخار آب قرار دهيد تا حل شود ).
زعفران، پودر هل و آبليمو را اضافه کنيد و از روی حرارت برداريد.
اجازه دهيد مارمالاد خنک شود سپس داخل شيشه تميزی بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود.