طرز تهیه مربای سیب

مربای سیب

در این آموزش طرز تهیه مربای سیب خانگی را به شما یاد می دهیم. مربای سیب بسیار خوش عطر و طعم است و برای زمستان و بهار برای صبحانه خوشمزه است.

درست کردن مربای سیب

جدول ارزش غذایی سیب

کالری 52
چربی 0.2 گرم 0٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 1 میلی گرم 0٪
پتاسیم 107 میلی گرم 3٪
کربوهیدرات 14 گرم 4٪
فیبر 2.4 گرم 9٪
شکر 10 گرم
پروتئین 0.3 گرم 0٪
ویتامین آ 1٪
ویتامین سی 7٪
کلسیم 0٪
آهن 0٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 1٪

مواد لازم برای تهیه مربای سیب

  • سیب 1 کیلوگرم
  • شکر 1 کیلوگرم
  • آب 2 پیمانه
  • زعفران غلیظ 1 قاشق مرباخوری
  • گلاب نصف پیمانه
  • جوهر لیمو ( اسید سیتریک ) نصف قاشق چایخوری

دستور پخت مربای سیب

روش تهیه مربای سیب

ابتدا سیب ها را به خوبی بشویید و پوست بکنید. سپس سیب ها را از وسط نصف کنید و دانه های آن و مواد اضافی درون سیب را خارج کنید و به هر شکل دلخواهی که دوست دارید آن ها را خرد کنید.

در مرحله بعدی در قابلمه مناسبی شکر و آب را به خوبی با هم مخلوط کنید و بر روی شعله گاز قرار دهید. بعد از اینکه شکر و آب به خوبی به دمای جوش رسیدند سیب ها را که از قبل به خوبی خرد کرده اید به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.

سپس زعفران را که از قبل دم کرده اید همراه با گلاب و هل به قابلمه اضافه کنید و شعله گاز را در حالت ملایم قرار دهید.

بعد از اینکه مربا به خوبی غلیظ شد آب لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مربا به همراه آب لیمو حدود ۵ دقیقه بجوشد و بعد شعله گاز را خاموش کنید. زمان مناسب برای پختن مربای سیب حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه است.

قابلمه مربا را در مکان مناسبی قرار دهید تا به خوبی سرد شود و بعد مربا را در درون شیشه بریزید و شیشه های مربا را در درون یخچال نگهداری کنید.

نکته آشپزی:

می توانید مقدار گلاب و هل این مربا را افزایش داده و یا کم کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.

برای اینکه رنگ سیب های خرد شده تغییر نکنند و به رنگ تیره در نیایند می توانید در قابلمه ای مناسب مقداری سرکه و آب ریخته و سیب ها را در درون مخلوط آب و سرکه خرد کنید.

بعد از اینکه مربا به خوبی سرد شد آن را در درون شیشه های مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

برای اینکه از غلیظ شدن مربا مطمئن شوید مقداری از مربا را درون یک بشقاب کوچک قرار دهید و بعد از اینکه مربا به خوبی سرد شد اگر به خوبی غلیظ شده باشد مربا آماده است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید