طرز تهیه مربای تمشک

مربا تمشک

مربای تمشک ( به انگلیسی : Raspberry jam ) دقیقا شبیه مربا توت فرنگی پخته می شود با این تفاوت که مدت زمان کمتری نیاز دارد. این مربا بسیار خوشمزه و کمی ملس است. دستور پخت مربا تمشک خارجی را به شما یاد می دهیم.

درست کردن مربای تمشک

مواد لازم برای تهیه مربای تمشک

1 کیلوگرم تمشک
آب از 1 لیمو
قند شکر 1 کیلوگرم

جدول ارزش غذایی تمشک

جدول ارزش غذایی تمشک

یک فنجان تمشک:

کالری 65
چربی 0.8 گرم 1٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
0.5 گرم چربی غیر اشباع
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 1.2 میلی گرم 0٪
پتاسیم 185.7 میلی گرم 5٪
کربوهیدرات 15 گرم 5٪
فیبر 8 گرم 32٪
شکر 5 گرم
پروتئین 1.5 گرم 3٪
ویتامین A 0٪ ویتامین C 53٪
کلسیم 3٪ آهن 4٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 6٪

روش تهیه مربای تمشک

قبل از شروع، شیشه های خود را بشویید و خشک کنید و یک ساعت در فریزر قرار داده و آن را خنک کنید.
نیمی از تمشک را در ظرفی ریخته و آب لیمو را اضافه کنید. سپس روی حرارت گذاشته و بگذارید 5 دقیقه بپزد. سپس آن را در صافی ریخته و با قاشق آن را له کنید و آب آن را جدا کنید.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و بعد از آب شدن شکر، تمشک های باقی مانده را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کمی نمک در آن بریزید و اگر نیاز به پخت بیشتری داشت یک دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید. بعد تمشک های پخته له شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس بگذارید سرد شود. در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
این مربا حدود یکسال در یخچال قابل نگهداری است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی