طرز تهیه مربای کدو حلوایی

مربای کدو حلوایی

مربا کدو حلوایی ( به انگلیسی : Pumpkin jam ) با کدو تنبل یا کدو حلوایی درست می شود. خواص کدو حلوایی را اینجا ببینید. شاید تا کنون این مربا را نپخته باشید. اما اگر می خواهید یک مربای خاص و ویژه را امتحان کنید پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.

درست کردن مربای کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی

کدو حلوایی 1/5 کیلو
شکر 2 کیلو
دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری
آهک 5 قاشق سوپخوری
گلاب 1/4 پیمانه
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

پختن مربای کدو حلوایی

روش تهیه مربای کدو حلوایی

طرز تهیه آب آهک:
آهک را در ظرفی بریزید و حدوداً دو لیتر و نیم تا سه لیتر آب سرد روی آن بریزید و کمی هم مخلوط کنید تا آهک در آب تقریباً حل شود. 20 دقیقه اجازه دهید تا مواد آهک ته نشین شود. و آب زلال آن را مصرف کنید و مواد ته نشین شده را دور بریزید.
طرز تهیه مربا کدو حلوایی:
کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت قالب بزنید و یا به شکل مربع به قطر نیم سانت خرد کنید. کدوهای قالب زده را درون آب آهک آماده شده بریزید و ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.
بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و 5 تا 6 لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید. وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق آب گرم حل کرده اید را داخل مربا بریزید و بعد از ده دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید.
این مربا ترد و شکننده و براق و خوشمزه است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی