طرز تهیه مربای هلو

مربا هلو

مربای هلو (  به انگلیسی: Peach jam ) را معمولا با هلوی تازه و کمی نرم می پزند. از خواص هلو بدانید که در واقع ویتامین های بی شمار این میوه مانند ویتامین A ، پیش ساز ویتامین A و ویتامین های B ، C و E قدرت احیاکنندگی و محافظتی بالایی به این میوه می دهند به طوری که باعث افزایش مقاومت و بالا بردن خاصیت ارتجاعی آن می شود. در نتیجه پیری زودرس به جان سلول های پوست نمی افتد.

درست کردن مربای هلو

جدول ارزش غذایی هلو

جدول ارزش غذایی هلو

کالری 61
چربی 0.4 گرم 0٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
0 میلی گرم سدیم 0٪
پتاسیم 292.6 میلی گرم 8٪
کربوهیدرات 15 گرم 5٪
فیبر 2.3 گرم 9٪
شکر 13 گرم
پروتئین 1.4 گرم 2٪
ویتامین A 10٪
ویتامین C 17٪
کلسیم 0٪ آهن 2٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم 3٪

مواد لازم برای تهیه مربای هلو

  • 8 عدد هلو پوست کنده شده
  • 150 گرم شکر
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
  • نمک درشت

روش تهیه مربای هلو

هلو ها را در مخلوط کن ریخته و خوب چرخ کنید. سپس در قابلمه یا کاسه ریخته، شکر و آب لیمو و 1/2 قاشق چای خوری نمک را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید.

هم بزنید تا به جوش بیاید. وقتی حباب زد، حدود 12 دقیقه بگذارید بپزد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. بعد در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید