طرز تهیه مربای هلو

مربا هلو

مربای هلو (  به انگلیسی: Peach jam ) را معمولا با هلوی تازه و کمی نرم می پزند. از خواص هلو بدانید که در واقع ویتامین های بی شمار این میوه مانند ویتامین A، پیش ساز ویتامین A و ویتامین های B، C و E قدرت احیاکنندگی و محافظتی بالایی به این میوه می دهند به طوری که باعث افزایش مقاومت و بالا بردن خاصیت ارتجاعی آن می شود. در نتیجه پیری زودرس به جان سلول های پوست نمی افتد.

درست کردن مربای هلو

مواد لازم برای تهیه مربای هلو

8 عدد هلو پوست کنده شده
150 گرم شکر
1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
نمک درشت

جدول ارزش غذایی هلو

جدول ارزش غذایی هلو

کالری 61
چربی 0.4 گرم 0٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
0 میلی گرم سدیم 0٪
پتاسیم 292.6 میلی گرم 8٪
کربوهیدرات 15 گرم 5٪
فیبر 2.3 گرم 9٪
شکر 13 گرم
پروتئین 1.4 گرم 2٪
ویتامین A 10٪ ویتامین C 17٪
کلسیم 0٪ آهن 2٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 3٪

روش تهیه مربای هلو

هلو ها را در مخلوط کن ریخته و خوب چرخ کنید سپس در قابلمه یا کاسه ریخته،شکر و آب لیمو و 1/2 قاشق چای خوری نمک را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید. هم بزنید تا به جوش بیاید. وقتی حباب زد، حدود 12 دقیقه بگذارید بپزد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. بعد در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی