طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر

مربای انجیر ( به انگلیسی : Fig jam ) یکی از انواع مرباهاست که فوق العاده خوشمزه است و خواص درمانی دارد. انجیر منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A، B و C است. انجیر سرشار از پتاسیم و تأمین کننده سلامت کودکان ضعیف است و برای بی اشتهایی مفید است.

جدول ارزش غذایی انجیر

خواص انجیر

برای یک فنجان انجیر:
کالری 279
چربی 0.3 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 2.6 میلی گرم 0٪
پتاسیم 253.2 میلی گرم 7٪
کربوهیدرات 73 گرم 24٪
پروتئین 1 گرم 2٪
ویتامین A 1٪ ویتامین C 4٪
کلسیم 6٪ آهن 3٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 6٪

درست کردن مربای انجیر

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر

2 کیلوگرم انجیر سبز یا بنفش، خرد شده
1 و 1/2 فنجان شکر
1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1/2 فنجان آب

روش پختن مربای انجیر

در یک ظرف بزرگ انجیر خرد شده را با شکر بریزید و بگذارید یک ربع بماند تا شکر به خورد انجیر برود و آب آن دربیاید. آب لیمو و آب را اضافه کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و 20 دقیقه بگذارید تا انجیرها خوب بپزد.
سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. بعد از آن در شیشه ریخته و در جای خنک بگذارید.

نکته آشپزی:
بعد از اینکه از روی حرارت برمی دارید چیزی درب ظرف نگذارید چون عرق می کند و مربا کپک میزند.
بعد از اینکه در شیشه ریختید، شیشه را سرخالی بگذارید.
می توانید برای بهتر شدن عطر آن، هل سالم در مربا بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی