طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر

مربای انجیر ( به انگلیسی : Fig jam ) یکی از انواع مرباهاست که فوق العاده خوشمزه است و خواص درمانی دارد. انجیر منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A ، B و C است. انجیر سرشار از پتاسیم و تأمین کننده سلامت کودکان ضعیف است و برای بی اشتهایی مفید است.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن مربای انجیر

جدول ارزش غذایی انجیر

خواص انجیر

کالری ۲۷۹
چربی ۰٫۳ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰٫۱ گرم ۰٪
چربی غلیظ ۰٫۱ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۲٫۶ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۲۵۳٫۲ میلی گرم ۷٪
کربوهیدرات ۷۳ گرم ۲۴٪
پروتئین ۱ گرم ۲٪
ویتامین آ ۱٪
ویتامین سی ۴٪
کلسیم ۶٪
آهن ۳٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۶٪

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر

  • ۲ کیلوگرم انجیر سبز یا بنفش، خرد شده
  • ۱ و ۱/۲ فنجان شکر
  • ۱/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • ۱/۲ فنجان آب

روش پختن مربای انجیر

در یک ظرف بزرگ انجیر خرد شده را با شکر بریزید و بگذارید یک ربع بماند تا شکر به خورد انجیر برود و آب آن دربیاید. آب لیمو و آب را اضافه کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه بگذارید تا انجیرها خوب بپزد.

داستان بخوان

سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. بعد از آن در شیشه ریخته و در جای خنک بگذارید.

نکته آشپزی:

پادکست شعر گوش کن

بعد از اینکه از روی حرارت برمی دارید چیزی درب ظرف نگذارید چون عرق می کند و مربا کپک میزند.
بعد از اینکه در شیشه ریختید، شیشه را سرخالی بگذارید.
می توانید برای بهتر شدن عطر آن، هل سالم در مربا بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی