طرز تهیه مربای گیلاس

مربا گیلاس

مربای گیلاس ( به انگلیسی: Cherry jam ) را کمتر کسی امتحان کرده است. معمولا کمپوت آن در خانه تهیه می شود. آلبالو و گیلاس از یک خانواده هستند. و خواص یکسانی دارند. خواص آلبالو را اینجا ببینید.

درست کردن مربای گیلاس

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس

1 کیلوگرم گیلاس تازه
1/2 فنجان آب لیمو
1 کیلوگرم شکر

جدول ارزش غذایی گیلاس

عکس جدول ارزش غذایی گیلاس

یک فنجان گیلاس:

کالری 77
چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی غلیظ 0.1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 4.7 میلی گرم 0٪
پتاسیم 268.2 میلی گرم 7٪
کربوهیدرات 19 گرم 6٪
فیبر 2.5 گرم 10٪
شکر 13 گرم
پروتئین 1.6 گرم 3٪
ویتامین A 39٪ ویتامین C 25٪
کلسیم 2٪ آهن 2٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 3٪

روش تهیه مربای گیلاس

گیلاس ها را خوب شسته و در صافی بگذارید تا آب آن کامل برود. سپس هسته گیلاس را گرفته و در کاسه ای ریخته و آب لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید. بعد از 5 دقیقه شکر را اضافه کنید و برای مدت 10-15 دقیقه بماند تا شکر آب شود و خوب مخلوط شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. بعد از 5 دقیقه مربا آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود.

نکته آشپزی:
گیلاس زودتر از آلبالو می پزد.
مربا را حتما در یخچال نگهداری کنید.
قاشق خیس در مربا نبرید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی