طرز تهیه مربای گیلاس

مربا گیلاس

مربای گیلاس ( به انگلیسی: Cherry jam ) را کمتر کسی امتحان کرده است. معمولا کمپوت آن در خانه تهیه می شود. آلبالو و گیلاس از یک خانواده هستند و خواص یکسانی دارند. خواص آلبالو را اینجا ببینید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن مربای گیلاس

جدول ارزش غذایی گیلاس

عکس جدول ارزش غذایی گیلاس

کالری ۷۷
چربی ۰٫۵ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰٫۱ گرم ۰٪
چربی روان ۰٫۱ گرم
چربی غلیظ ۰٫۱ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۴٫۷ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۲۶۸٫۲ میلی گرم ۷٪
کربوهیدرات ۱۹ گرم ۶٪
فیبر ۲٫۵ گرم ۱۰٪
شکر ۱۳ گرم
پروتئین ۱٫۶ گرم ۳٪
ویتامین A 39٪
ویتامین C 25٪
کلسیم ۲٪ آهن ۲٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۳٪

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس

  • ۱ کیلوگرم گیلاس تازه
  • ۱/۲ فنجان آب لیمو
  • ۱ کیلوگرم شکر

روش تهیه مربای گیلاس

گیلاس ها را خوب شسته و در صافی بگذارید تا آب آن کامل برود. سپس هسته گیلاس را گرفته و در کاسه ای ریخته و آب لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید.

داستان بخوان

بعد از ۵ دقیقه شکر را اضافه کنید و برای مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بماند تا شکر آب شود و خوب مخلوط شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. بعد از ۵ دقیقه مربا آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود.

نکته آشپزی:

پادکست شعر گوش کن

گیلاس زودتر از آلبالو می پزد.
مربا را حتما در یخچال نگهداری کنید.
قاشق خیس در مربا نبرید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی