طرز تهیه مارمالاد هویج

مارمالاد هویج

مارمالاد هویج ( به انگلیسی : Carrot marmalade ) از مربا خوشمزه تر است و برای میهمانی پخته می شود.

درست کردن مارمالاد هویج

مواد لازم برای پخت مارمالاد هویج

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • گلاب ۱/۴ لیوان
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۲ قاشق چای خوری

روش پختن مارمالاد هویج

هویج را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس با میکسر هویج را پوره کنید.
هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید، شکر را اضافه و مخلوط کنید. پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود ). زعفران، پودر هل و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید