طرز تهیه مارمالاد هويج

مارمالاد هویج

مارمالاد هويج ( به انگلیسی : Carrot marmalade ) از مربا خوشمزه تر است و برای میهمانی پخته می شود.

درست کردن مارمالاد هویج

مواد لازم برای پخت مارمالاد هویج

هويج 500 گرم
شکر 500 گرم
پودر ژلاتين 1/2 قاشق چای خوری
گلاب 1/4 ليوان
پودر هل 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
آبليمو 2 قاشق چای خوری

روش پختن مارمالاد هویج

هويج را پوست بکنيد و خرد کنيد و داخل قابلمه ای بريزيد. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهيد و 2 ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد هويج بپزد و نرم شود سپس با ميکسر هويج را پوره کنيد.
هويج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بريزيد، شکر را اضافه و مخلوط کنيد. پس از اينکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتين و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بريزيد و روی حرارت بخار آب قرار دهيد تا حل شود ). زعفران، پودر هل و آبليمو را اضافه کنيد و از روی حرارت برداريد.
اجازه دهيد مارمالاد خنک شود سپس داخل شيشه تميزی بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی