طرز تهیه مارمالاد هویج

مارمالاد هویج

مارمالاد هویج ( به انگلیسی : Carrot marmalade ) از مربا خوشمزه تر است و برای میهمانی پخته می شود.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن مارمالاد هویج

جدول ارزش غذایی هویج

هویج منبع غنی بتاکاروتن می باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیاد تر باشد، هویج نارنجی تر می شود.
بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است. بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد.

مواد لازم برای پخت مارمالاد هویج

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • گلاب ۱/۴ لیوان
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۲ قاشق چای خوری

روش پختن مارمالاد هویج

هویج را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس با میکسر هویج را پوره کنید.

داستان بخوان

هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید، شکر را اضافه و مخلوط کنید. پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود ).

زعفران، پودر هل و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

پادکست شعر گوش کن

اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی