طرز تهیه باسلوق

باسلوق

باسلوق یک شیرینی خانگی، از اصیل ترین شیرینی های سنتی ایران است. خوشمزگی و احساس دهانی آن در حین جویدن بسیار لذتبخش و محرکی برای مصرف بیشتر است. دوسوم هر تکه باسلوق را شکر تشکیل می دهد؛ یعنی شکر این شیرینی دو برابر نشاسته آن است و می تواند بسرعت قند خون را بالا برده و چاق کننده باشد. پس به اندازه مصرف کنید.

درست کردن باسلوق خانگی

مواد لازم برای تهیه باسلوق خانگی

نشاسته گل ۱۵۰ گرم
آب 2 و 1/2 پیمانه
جوهر لیمو  1/8 قاشق چایخوری
شکر رژیمی 1 و 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو به مقدار لازم
مغر پسته به مقدار لازم

روش پختن باسلوق

نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.
مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

نکته آشپزی:
باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی