طرز تهیه باسلوق

باسلوق

باسلوق یک شیرینی خانگی، از اصیل ترین شیرینی های سنتی ایران است. خوشمزگی و احساس دهانی آن در حین جویدن بسیار لذتبخش و محرکی برای مصرف بیشتر است. دوسوم هر تکه باسلوق را شکر تشکیل می دهد؛ یعنی شکر این شیرینی دو برابر نشاسته آن است و می تواند بسرعت قند خون را بالا برده و چاق کننده باشد. پس به اندازه مصرف کنید.

درست کردن باسلوق خانگی

مواد لازم برای تهیه باسلوق خانگی

  • نشاسته گل ۱۵۰ گرم
  • آب 2 و 1/2 پیمانه
  • جوهر لیمو  1/8 قاشق چایخوری
  • شکر رژیمی 1 و 1/4 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
  • گلاب 2 قاشق سوپخوری
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • مغز گردو به مقدار لازم
  • مغر پسته به مقدار لازم

روش پختن باسلوق

نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.
مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

نکته آشپزی:
باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی