طرز تهیه باسلوق

باسلوق

باسلوق یک شیرینی خانگی، از اصیل ترین شیرینی های سنتی ایران است. خوشمزگی و احساس دهانی آن در حین جویدن بسیار لذتبخش و محرکی برای مصرف بیشتر است.

دوسوم هر تکه باسلوق را شکر تشکیل می دهد؛ یعنی شکر این شیرینی دو برابر نشاسته آن است و می تواند بسرعت قند خون را بالا برده و چاق کننده باشد. پس به اندازه مصرف کنید.

درست کردن باسلوق خانگی

مواد لازم برای تهیه باسلوق خانگی

  • نشاسته گل ۱۵۰ گرم
  • آب 2 و 1/2 پیمانه
  • جوهر لیمو  1/8 قاشق چایخوری
  • شکر رژیمی 1 و 1/4 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
  • گلاب 2 قاشق سوپخوری
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • مغز گردو به مقدار لازم
  • مغر پسته به مقدار لازم

روش پختن باسلوق

نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط کنید. وقتی حل شد، روی حرارت قرار دهید.

جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید. شکر را در بقیه آب بریزید.

پودر ژلاتین را به شکر اضافه کرده و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل بریزید، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن بریزید.

سپس در ظرف چیده و دو الی سه ساعت داخل یخچال بگذارید.

نکته آشپزی:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید