طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

باقلوا با خمیر یوفکا

باقلوا با خمیر یوفکا یک شیرینی جدید است. یوفکا خمیری است بسیار نازک که زادگاه آن کشور ترکیه می باشد و در تهیه لذیذترین غذاهای این کشور مورد استفاده قرار می گیرد و در بعضی کشورها این خمیر با نام فیلو شهرت یافته است.

درست کردن باقلوا با خمیر یوفکا

مواد لازم برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

خمیر یوفکا 6 ورق
مغز گردو یا پسته یا بادام 2 پیمانه نیم کوب
کره ذوب شده 150 گرم
گلاب 3 قاشق غذاخوری
پودر قند نرم 4 قاشق غذاخوری
پودر هل 2 قاشق غذاخوری
آب 1 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
عرق هل یا گلاب 3 قاشق غذاخوری
شیر عسلی 1/2 پیمانه

روش تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

داخل یک شیر جوش تمام موادتان را بریزید بجز گلاب و هل که در آخر باید اضافه شوند. روی حرارت ملایم 15 تا 20 دقیقه بگذارید. باید وسط کار کف رویش را بگیرید و در آخر اسانس را بریزید و دو تا قل که زد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. حالا مغزها را میکس کنید. می توانید برای گردو به تنهایی به جای هل از دارچین استفاده کنید و در شهدش هم از اول کار چوب دارچین بیندازید. طعم متفاوتی خواهید داشت.
مغزها را که میکس کردید داخل یک کاسه با پودر قند و هل و گلاب مخلوط کنید. اگر مواد حالت چسبندگی و خمیری شکل نشد کمی دیگر گلاب بریزید. مواظب باشید زیاد هم شل نشود. حالا کره ذوب شده را کنار دستتان با یه قلمو بگذارید و داخل پشت یک سینی بزرگ، از خمیر 3 لایه بردارید و باقی را سریع ببندید و لای نایلون یا دستمال بگذارید. از بس خمیرها نازک هستند سریع خشک می شوند. پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید. خمیرها خیلی نازک و شکننده هستند. پس با دقت 3 ورق از آن جدا کنید و سعی کنید کنده و پاره نشوند.
روی لایه بالایی را با قلمو یا هر چیزی که برایتان ممکن است با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. بعد هم نیمی از مواد میانی را بردارید و روی طول خمیر ها با 3 انگشت فاصله فشرده کنید و محکم رولش کنید و بعد با یه چاقوی تیز به فاصله 3 سانتی یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه نهایی که می خواهید باقلوا ها داشته باشند برش بزنید.
این کار را با دقت انجام دهید و زیاد فشارش ندهید که بافتش خراب نشود. بهتر است با چاقوی اره ای تیز این کار را انجام دهید. بعد یک ظرف پیرکس را یا قالبتان را با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب داخلش بچینید و رویش را بازم کره بمالید. حالا رول بعدی و تکرار کارهای بالا.
فر را با 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مانده کره های آب شده را روی تمام باقلوا ها بریزید و برای 20 دقیقه در فر بگذارید. بعد هم روی پایه کوتاه با درجه 200 و مدت 20 دقیقه و دکمه کانوکشن قرار دهید. در آخر کار اگر به رنگ طلایی دلخواه نرسیدید 5 دقیقه از دگمه گریل استفاده کنید تا باقلواها داغ داغ هستند شهد را که خنک خنک شده رویش بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی