طرز تهیه مربای زردآلو

مربا زردآلو

مربای زردآلو ( به انگلیسی : Apricot jam ) یکی از مرباهایی است که برای میهمانی و پذیرایی تهیه می کنند. زردآلو سرشار از ویتامین های A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند.

درست کردن مربای زردآلو

مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو

1 کیلوگرم زردآلو شسته شده و نصف شده
1 عدد لیمو کوچک
250 میلی لیتر آب
1 کیلوگرم شکر
1 قالب کره

جدول ارزش غذایی زردآلو

خواص زردآلو

یک فنجان زردآلو:
کالری 75
چربی 0.6 گرم 0٪
چربی اشباع 0 گرم 0٪
چربی روان 0.1 گرم
چربی اضافی چربی 0.3 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 1.6 میلی گرم 0٪
پتاسیم 401.4 میلی گرم 11٪
کربوهیدرات 17 گرم 5٪
فیبر 3.1 گرم 12٪
قند 14 گرم
پروتئین 2.2 گرم 4٪
ویتامین A 59٪ ویتامین C 25٪
کلسیم 2٪ آهن 3٪
ویتامین D 0٪ ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪ منیزیم 3٪

روش پخت مربای زردآلو

زردآلو، آب لیمو و آب را در یک ظرف ریخته  و روی حرارت بگذارید تا به آرامی به جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزد. سپس از روی شعله بردارید، شکر و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس دوباره به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزد.
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و بعد در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی