طرز تهیه مربای زردآلو

مربا زردآلو

مربای زردآلو ( به انگلیسی : Apricot jam ) یکی از مرباهایی است که برای میهمانی و پذیرایی تهیه می کنند. زردآلو سرشار از ویتامین های A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن مربای زردآلو

جدول ارزش غذایی زردآلو

خواص زردآلوکالری ۷۵
چربی ۰٫۶ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰ گرم ۰٪
چربی روان ۰٫۱ گرم
چربی اضافی چربی ۰٫۳ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۱٫۶ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۴۰۱٫۴ میلی گرم ۱۱٪
کربوهیدرات ۱۷ گرم ۵٪
فیبر ۳٫۱ گرم ۱۲٪
قند ۱۴ گرم
پروتئین ۲٫۲ گرم ۴٪
ویتامین آ ۵۹٪
ویتامین سی ۲۵٪
کلسیم ۲٪
آهن ۳٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 5٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۳٪

مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو

  • ۱ کیلوگرم زردآلو شسته شده و نصف شده
  • ۱ عدد لیمو کوچک
  • ۲۵۰ میلی لیتر آب
  • ۱ کیلوگرم شکر
  • ۱ قالب کره

روش پخت مربای زردآلو

زردآلو، آب لیمو و آب را در یک ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا به آرامی به جوش بیاید.

سپس شعله را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد.

داستان بخوان

سپس از روی شعله بردارید، شکر و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس دوباره به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد.

پادکست شعر گوش کن

از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و بعد در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی